Studio Mats

Compleet
interieur advies

Vanaf 800,-

Wat is compleet advies?

Hierbij wordt de meubelkeuze aangegeven, welke materialen je kunt gebruiken voor meubels, gordijnen en karpet, welke kleuren waar toegepast worden, waar lichtpunten komen en welke armaturen dit kunnen zijn. Je krijgt 2D en 3D indelingsadviezen. Kortom: een compleet pakket waarin alles duidelijk wordt. Naast het adviseren, ga ik graag met je mee naar de meubelboulevard om de meubels te laten zien en het beste advies te geven over materialen en vulling in een bank of stoel.

Dit zijn de stappen

1. Intake aan huis

Voor het inplannen van het persoonlijke intakegesprek, stuur ik jou een enquête. Aan de hand van deze enquête kan ik mij alvast verdiepen in jouw wensen en interieurstijl. Daarnaast vraag ik ook enkele foto’s en een plattegrond van de desbetreffende ruimte. Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we de wensen en verwachtingen door.

2. Moodboard

Na ons gezellige kennismakingsgesprek, stel ik een persoonlijke moodboard samen om de gewenste sfeer voor de gekozen ruimte(s) te visualiseren. Dit moodboard dient als basis voor het verdere advies.

3. Kleurenplan- materialenplan

In dit onderdeel maken we een plan welke kleuren op welke wanden komen en welke kleuren als accentkleur(en) worden gebruikt.  Je ontvangt een helder overzicht van de kleuren en de bijbehorende kleurnummers. Via een plattegrond geef ik aan welke kleuren op welke wanden komen. Als er in het advies gekozen is voor bepaalde wandbekleding zoals wandpanelen en/of behang word er gebruik gemaakt van een materialen plan.

4. Voorlopig ontwerp

Op basis van de eerste gegevens maak ik een compleet advies. Met daarin een voorlopig ontwerp. Dan kom ik bij je langs en hebben wij het over het advies dat ik voor je heb gemaakt. Heb je liever een andere bank, stof of andere tafel in je advies staan, kan ik dit allemaal gaan aanpassen op weg naar het definitieve advies.

5. Meerdere opties in 3D

Met het voorlopige ontwerp maak ik 2 opties in 3D. Dit kan qua meubelsoort anders zijn. Het kan ook in opstelling anders zijn. Zo kan je aangeven wat je liever hebt.

6. Definitief gesprek

In het definitief gesprek pakken we alles er weer bij van wat er in de tussentijd is gebeurd. Op basis hiervan gaan we naar de woonboulevard en laat ik je alles zien. Daar maken we een prijs van alles en kan je akkoord gaan of het nog even laten wachten.

7. Overzicht advies

In dit overzicht krijg je alles wat er besproken is of ontworpen is, in een boek aangeleverd.

Less house, more home

Laten we samen jouw droom woning tot realiteit laten komen.

Wat gaan we doen:

  • Intake aan huis
  • Moodboard
  • Kleurenplan (verf en wandbekleding)
  • Materialenplan
  • Voorlopig ontwerp
  • Meerdere opties in 3D
  • 3D impressies & Housetour
  • Verlichtingsplan
  • Definitief gesprek
  • Overzicht advies

*Op basis van 1 ruimte | Exclusief €0,25 per kilometer vanaf Sint Jansklooster*

Studio Mats