Studio Mats

Mijn
diensten

Kleuradvies aan huis

Vanaf 200,-

Je interieur kloppend maken door middel van kleur? Vind je het spannend om bepaalde keuzes te moeten maken als het over kleuren en wandbekleding gaat? Tijdens een kleuradvies aan huis help ik je om knopen door te hakken. Ook help ik je om eenheid in huis te brengen.

Compleet Interieuradvies

Vanaf 800,-

Hierbij wordt de meubelkeuze aangegeven, welke materialen je kunt gebruiken voor meubels, gordijnen en karpet, welke kleuren waar toegepast worden, waar lichtpunten komen en welke armaturen dit kunnen zijn. Je krijgt 2D en 3D indelingsadviezen.

Verlichtingsplan

Variabel

Je hebt alles compleet. Je nieuwe meubels zijn geleverd, maar toch mist er nog wat… de lampen! Je wilt natuurlijk voldoende licht hebben in huis. Doormiddel van een plan geven wij jou de locaties aan van de lampen, en laten we ook zien wat voor lampen er zullen hangen.

Styling

Vanaf 395,-

Heb je net een nieuw interieur, of wil je een make-over in een bestaand interieur? Door dit pakket te kiezen kunnen we op basis van accessoires en wanddecoratie je interieur afmaken of een nieuw leven geven. Met natuurlijk het idee dat je interieur een mooie eenheid is.

Studio Mats