Studio Mats

Kleuradvies
aan huis

Vanaf 200,-

Wat is kleuradvies?

Je interieur kloppend maken door middel van kleur? Vind je het spannend om bepaalde keuzes te moeten maken als het over kleuren en wandbekleding gaat? Tijdens een kleuradvies aan huis help ik je om knopen door te hakken. Ook help ik je om eenheid in huis te brengen.

Dit zijn de stappen

1. Intake aan huis

Graag wil ik eerst met jou kennis maken! Daarom maak ik graag een afspraak om bij jouw thuis langs te komen. Naast dat ik jou graag wil leren kennen, ben ik ook benieuwd hoe het bij jouw thuis er uit ziet. Wat wil je veranderen, hoe voel je je thuis. Dit allermaal aan de hand van een intake gesprek.

2. Moodboard

Na ons gezellige kennismakingsgesprek, stel ik een persoonlijke moodboard samen om de gewenste sfeer voor de gekozen ruimte(s) te visualiseren. Dit moodboard dient als basis voor het verdere kleur- en materialenplan.

3. Kleur- en materiaaladvies

In dit onderdeel maken we een plan welke kleuren op welke wanden komen en welke kleuren als accentkleur(en) worden gebruikt.  Je ontvangt een helder overzicht van de kleuren en de bijbehorende kleurnummers. Via een plattegrond geef ik aan welke kleuren op welke wanden komen. Als er in het advies gekozen is voor bepaalde wandbekleding zoals wandpanelen en/of behang word er gebruik gemaakt van een materialen plan.

4. Overzicht advies

Als het advies klaar is, ontvang je het uitgewerkte kleuradvies als boek. Ook ontvangt u de nodige materialen. Als er gebruik gemaakt word van wandbekleding die een speciaal plekje hebben of niet de gehele muur hoeft bedekt te hebben. Krijg je daarvoor een 2D tekening toegevoegd van de desbetreffende wandaanzicht.

Less house, more home

Laten we samen jouw droom woning tot realiteit laten komen.

Studio Mats