Studio Mats

Kapperszaak

Kleuradvies kapperszaak

Een vriendin van mij begon in januari haar eigen kapperszaak. We kwamen elkaar tegen en toen vroeg ze: ‘Kan jij mij helpen? Want ik kom er niet uit!’

Samen hebben wij gekeken naar wat ze mooi vind op gebied van interieur. Na een aantal inspiratie foto’s te hebben ontvangen, heb ik een interieuradvies gemaakt.

De kapperszaak bestond uit verschillende tinten roze met wat grijs er tussendoor. In de inspiratie foto’s trok in de conclusie dat we met groentinten gingen werken en natuurlijke tinten.

Akupanelen https://woodupp.nl/product/akupanel-240/?attribute_pa_colors=klassiek-eiken-zwart-vilt-zwart-mdf

Interieuradvies op Texel!

Deze gezellige klanten kwamen langs bij interieurwereld voor een interieuradvies. Ze gaven aan alles te willen veranderen in huis behalve hun behang. Het behang was een belangrijk detail in huis omdat het een gloed nieuw behang was. In dit interieuradvies kwamen allerlei kleuren naar voren: paars, blauw, oker-geel en roze. Meneer en mevrouw vonden paars erg mooi, maar blauw ook en ‘burgundy red’ wat meer neigt naar roze. Ook was het belangrijk dat de meubelstukken donker van kleur waren, want de klanten hebben veel licht in hun woning. Ook was het belangrijk dat wij eerst voor de meubelstukken gingen en eventueel later de styling.

Op naar het ontwerp: Voor deze klanten heb ik drie tekeningen gemaakt. Twee tekeningen op basis van hun wensen met betrekking tot kleuren en een tekening waar ik, op basis van hun wensen, een eigen kleurencombinatie heb samengesteld.

In ons tweede gesprek heb ik de drie tekeningen aan ze mogen laten zien. Ze waren zeer tevreden! Dus gingen we op zoek naar de meubelstukken waar ze samen een goed gevoel van kregen. De grote winkel van Interieurwereld gaf vele verschillende mogelijkheden. Zat een bepaalde bank niet lekker maar de vormgeving was goed dan konden wij altijd een alternatief aanbieden voor meneer en mevrouw.

Wil je zien waar de producten vandaan komen? Klik op de linkjes hieronder!


Feelings -> Marseille bank https://interieurwereld.nl/hoekbank-marseille-elektrisch-10104996
Xooon -> Masura bijzettafel https://interieurwereld.nl/bijzetttafel-masura-antraciet
Xooon -> Masura Salontafel https://interieurwereld.nl/salontafel-masura-antraciet
Feelings -> Dex fauteuil https://interieurwereld.nl/fauteuil-dex
Xooon -> Masura Bartafel https://interieurwereld.nl/bartafel-masura-ovaal-antraciet-45789
Xooon -> Otis Barstoelen https://interieurwereld.nl/barstoel-otis-goud-1
Henders & Hazel -> Pavie Woonserie https://interieurwereld.nl/catalogsearch/result/?q=pavie

Het advies heeft tot een akkoord geleid. Na een levertijd van 2,5 maanden, zijn de bezorgers van Interieurwereld van de Belt naar Texel gegaan.

Less house, more home

Laten we samen jouw droom woning tot realiteit laten komen.

Studio Mats